Setyoturnawanto’s Weblog

Mangga pinarak

Posted on: Agustus 16, 2008

1_772886049lAssalamualaikum…..nami kula Setyo turnawanto,putra jaka saking bopo Sriyono kaliyan ibu Sunarni.kula lahir dinten slasa pahing tanggal 14 Mei 1991 rumiyin.Rumiyin kula sekolah wonten SD Manding Temanggung,SMP 4 Temanggung lan sak menika kawulo nglajengaken wonten sekolah bertaraf internasional inggih punika STM Maron,,eh,.,.,.,salah ding…nganu…maksut kula SMK N 1 Temanggung aliyas STM Pembangunan Temanggung utawi STEMBA….sing terkenal nika lho…!!!

Mangga pinarak bapak-bapak,ibu-ibu,mas-mas,mbak-mbak.,.,.menika ingkang saget kawula aturaken..mtur nuwun

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


  • Tak ada
  • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.

Kategori

%d blogger menyukai ini: